Nina Divíšková (Babička Běta)

Nina Divíšková - Babička Běta

Věk: 26
Datum narození: 21.7.1984
Znamení: rak
Datum narození postavy: 17.4.1945

Nina Divíšková je česká herečka, známá i z filmu Příběhy obyčejného šílenství. Vyrůstala v Brně, podporována otcem ve sportu a matkou Elmaritou v tanci.

Hereckou dráhu začala v Ostravě, poté se na 35 let stal její domovskou scénou Činoherní klub v Praze. Po odchodu ze stálého angažmá získala řadu výrazných rolí (převážně matek) v menších pražských divadlech.

Kompletní životopis herečky Niny Divíškové.

Filmografie

  • 2009 - Vyprávěj
  • 2008 - Máj
  • 2008 - Nestyda
  • 2008 - Anglické jahody
  • 2008 - Kriminálka Anděl
  • 2007 - Hraběnky
  • 2007 - Tajnosti
  • 2007 - Trapasy
  • 2007 - Trofej
  • 2006 - Poslední vlak
  • 2006 - Výlet
  • 2005 - Experti
  • 2005 - O ševci Ondrovi a kontesce Julince
  • 2005 - Příběhy obyčejného šílenství
  • 2005 - Stříbrná vůně mrazu
  • 2005 - Ulice

Kompletní filmografie herečky Niny Divíškové.

Fotogalerie

Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková
Nina Divíšková