Mahulena Bočanová (Milada Dvořáková)

Mahulena Bočanová - Milada Dvořáková

Věk: 43
Datum narození: 18.3.1967
Znamení: ryby
Datum narození postavy: ?

Charakteritika postavy Milady Dvořákové: V mládí to asi nebyla zlá ženská. Nikdo z rodiny neví, kdy se to v ní zlomilo. Když se s Radimem objeví na scéně, vždy to skončí špatně.

Mahulena Bočanová je česká herečka, členka hereckého souboru Činoherního klubu v Praze, pravidelně vystupuje také s soukromém divadelním souboru Háta.

Od 5. let začala Mahulena točit filmy, od 8. chodila do baletu (od 12. dokonce v Národním divadle) a v 15. letech byla přijata na hudebně-dramatický obor Konzervatoře v Praze.

Kompletní životopis herečky Mahuleny Bočanové.

Filmografie

  • 2009 - Vyprávěj
  • 2009 - Svatoušci
  • 2008 - Vy nám taky, šéfe!
  • 2008 - Kozí příběh
  • 2008 - Ošklivka Katka
  • 2007 - Křišťálek meč
  • 2006 - Letiště
  • 2004 - Post Coitum
  • 2004 - Rodinná pouta
  • 2000 - Pra Pra Pra?
  • 1998 - Telefon story
  • 1997 - Tábor padlých žen
  • 1997 - Pták Ohnivák
  • 1996 - Kouzelný měšec (Bludimíra)

Kompletní filmografie herečky Mahuleny Bočanové.

Fotogalerie

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová