Andrea Kerestešová (Eva Dvořáková)

Andrea Kerestešová - Eva Dvořáková

Věk: 26
Datum narození: 21.7.1984
Znamení: rak
Datum narození postavy: 17.4.1945

Charakteritika postavy Eva Dvořákové: Eva si splnila svůj životní sen. Ze zapadlé vesnice se dostala do velkoměsta a začala studovat. Neustále hledá nové možnosti, snaží se být řádnou manželkou, ale nespokojí se s klidným rodinným životem.

Andrea Kerestešová je slovenská herečka a modelka. V Česku je známá například z filmu Rafťáci (2005), kde ztvárnila hlavní ženskou postavu, Kláru, nebo z reklamy na Vodafone. Kromě toho učinkovala i v dalších reklamách, kupříkladu: Bohemia chips, Nestle, Bosh, Ferrero Rocher nebo Baumit.

Na konci srpna 2009 začala Česká televize vysílat retrospektivní seriál Vyprávěj, ve kterém se ujala hlavní ženské role - Evy. Podle jejího oficiálního webu jsou její míry 91-61-91 a měří 169 cm. Vystudovala obor Tvorivá dramatika na Trnavské univerzitě, kde získala titul magister. Po dokončení studia se začala úspěšně živit jako modelka.

Filmografie

  • 2010 - Dokonalý svět
  • 2009 - Fabrika smrti: mladá krv
  • 2009 - Vyprávěj
  • 2009 - 3 sezóny v pekle
  • 2007 - Světla pasáže
  • 2005 - Rafťáci
  • 2005 - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

Fotogalerie

Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová